Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است:

به نام خداوند جان و خرد
مردمان بخرد اندر هر زمان راز دانش را به هر گونه زبان
گرد کردند و گرامی داشتند تا به سنگ اندر همی بنگاشتند

شهر شیراز بی‌گمان شهرت جهانی خود را از وجود شاعرانی نامدار مانند سعدی و حافظ و وجود آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) و نزدیکی به تخت جمشید و پاسارگاد به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همجواری دانشکده ادبیات دانشگاه شیراز با آرامگاه حافظ بزرگ و بلندآوازه، از سال ۱۳۴۱ تا کنون رویدادی بس خجسته و مبارک برای شهر شیراز بوده و خواهد بود؛ بی‌تردید این رویداد بسیار معنادار و دوراندیشانه، برای دانشگاه شیراز مایه شکوه بیشتر بوده و خواهد بود که نمونه دیگری از آن در میهن عزیزمان دیده نمی‌شود.

دانشگاه‌های شهرهای گوناگون ایران، در کنار آرامگاه شاعران پرافتخاری مانند فردوسی، خیام، باباطاهر، شهریار و… قرار نگرفته و این پیوند دوسویه و معنوی، شکل نگرفته است. دهه‌های زیادی است که اندیشمندانی دوراندیش با جایابی بی‌نظیر در شیراز، دانشکده ادبیات را دیوار به دیوار آرامگاه حافظ بنا کرده‌اند و این محل به نام ادبیات مشهور شده و تبدیل به بخشی فرهنگی و هویت‌ساز گردیده است.

وظیفه همه مسؤولان و دست‌اندرکاران در جایگاه میراث‌داران این تفکر، کوشش برای حفظ و پاسداشت چنین موقعیت بی‌نظیری است. متأسفانه این روزها زمزمه ناصواب جدا شدن این مجموعه تاریخی و هویت‌ساز از دانشگاه شیراز شنیده می‌شود.

شورای صنفی استادان دانشگاه شیراز از مسؤولان استان به ویژه استاندار محترم و دانشگاه شیراز درخواست دارد نسبت به این تصمیم نامیمون اقدام لازم و شایسته به انجام رسانند و اجازه ندهند این فاجعه فرهنگی و تاریخی رخ دهد. بی‌تردید حفظ و تعالی هویت فرهنگی و تاریخی شیراز وظیفه همگان و به ویژه فرهیختگان و مسؤولان شهر است.

گفتنی است ساختمان مشهور به ادبیات بخشی ناگسستنی از مجموعه دانشگاه شیراز است و شورای صنفی به جد موضوع را پیگیری خواهد کرد.

کد خبر 5527958

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شیراز شیراز بوشهر کرمانشاه مشهد کنکور خراسان رضوی اردبیل سنندج ویروس کرونا کنکور سراسری آمار کرونا همدان ایلام مواد مخدر تبریز دانشگاه شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش جماران؛ رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • مستند «نغمه های فروزان» فیلمی درباره بدیع الزمان فروزانفر
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت